Nyheter

Ny forhandler av norske Ibiza Boats!

Nye Norsk Båtsenter as er stolt over å ha blitt ny forhandler for Norske Ibiza Boats. 


Torsdag 17/03/16 Administrator

NYE NORSK BÅTSENTER SATSER NORSK!

Ibiza Boats AS i Arendal styrker sin posisjon. Princess-importøren Nye Norsk Båtsenter AS i Bergen, blir ny Ibiza-forhandler for Vestlandet.

Ibiza Boats AS, som produserer sine båter i Arendal, inngår i jubileumsåret 2016 forhandleravtale med Nye Norsk Båtsenter AS i Bergen. Ibiza har siden 2014 satset knallhardt på produktutvikling, og har fornyet hele modellprogrammet. Det setter Ibiza Boats AS i en meget konkurransedyktig posisjon, noe produsenten ønsker å befeste gjennom et samarbeid med en med en meget erfaren og seriøs forhandler i et viktig marked.

Vi i Nye Norsk Båtsenter er meget stolt og glad for å ha fått det helnorske Ibiza i sortimentet. Ibiza er en helnorsk båt som er produsert i Arendal, med lokale under leverandører.

Nye Norsk Båtsenter har allerede fått 3 stk båter i utstilling: 

Ibiza 801 Sport Cab
Ibiza 760 Touring
Ibiza 680 Touring

Nye båter
Båtbygger Helge Duus startet Ibiza Boats AS i 1991, som dermed kan markere 25-års jubileum i år. Nesten 5000 Ibiza-båter er solgt i løpet av disse årene, og i jubileumsåret har den hel-norske båtprodusenten et topp moderne modellprogram som vil vokse med ytterligere modeller i år og neste år. –Som en av Norges ledende produsent av landstedbåter og daycruisere er vi svært tilfreds med å ha inngått et samarbeid med Nye Norsk Båtsenter AS. De er en tung og seriøs aktør med lang erfaring og inngående markedskunnskap om Vestlandet, sier eier av Ibiza Boats AS, Helge Duus i en pressemelding.